Masaža

Reiki

Beseda »Reiki« pomeni »skrivnostno vzdušje, čudežno znamenje.« Prihaja iz japonskih besed »rei« (univerzalno) in »ki« (življenjska energija).
Reiki je oblika alternativne terapije, imenovana tudi zdravljenje z energijo. Energetsko zdravljenje je usmerjeno na energetska polja okoli telesa in vključuje prenos univerzalne življenjske energije s polaganjem rok na osebo po določenem sistemu.
Reiki obstaja že tisoče let. Sedanjo obliko je leta 1922 prvič razvil japonski budist Mikao Usui. Praksa se je v 40. letih prejšnjega stoletja razširila v ZDA prek Havajev, nato pa v 80. letih v Evropo.
Cilj terepije je pomagati pretoku energije in odstranjevati blokade na podoben način kot akupunktura ali akupresura. Izboljšanje pretoka energije po telesu omogoča sprostitev, zmanjša bolečino, pospeši zdravljenje in zmanjša simptome drugih bolezni.
Reiki terapija pripomore pomaga pri naravnih procesih zdravljenja telesa in izboljša čustveno, duševno in duhovno počutje. Pomaga ljudem pri soočanju s težavami, lajša čustveni stres in izboljša splošno počutje. Ljudje, ki pridejo na reiki terapijo, jo opisujejo kot »močno sproščujoč«.

Trajanje: 45 minut

ZA NEPOZABNO DOŽIVETJE POKLIČITE 051 705 889Najbolj vroča masaža
Pikicanai | Ljubljanska 1, Domžale | info@pikicanai.si | 051 705 889