Masaža

Po masaži vam nudimo brezplačni aperitiv ali sok in sadni krožnik!

Kombinacija različnih tehnik

Ena izmed najbolj priljubljenih masaž v našem salonu!

Je kombinacija različnih tehnik, prijemov, sprostitvenih načinov, ki je prilagojena posebej za vaš primer. Z maserjem se lahko dogovorite, česa bi želeli več, katere dele naj obravnava bolj, kje želite globlji in močnejši pritisk in kje le lahkotno nežno sprostitev.
Ta masaža vključuje vroče vulkanske kamne, terapevtsko / protibolečinsko tehniko, za vse tiste dele, kjer  imate bolečino večjo, sprostitvene dotike vašega telesa, kakor tudi refklesno masažo stopal in dlani. Po domače rečeno – ni da ni!

Na takšen način lahko v času, ki ga preživite v salonu, dobite poseben učinek na vaše telo, um in duha, saj z različnimi tehnikami in načini, odpiramo nove potenciale in užitke, ter sproščamo telo na veliko ravneh in v mnogih točkah obenem. Naše prijazno in ustrežljivo osebje, vam bo z veseljem pripravilo takšno masažo kot si jo zaželite! Seveda pa lahko le pridete, se uležete na masažno mizo in se prepustite, brez da maserju karkoli razlagate. Le-ta bo intuitivno začutil, kaj vam prija in odgovarja in vam pričaral nepozabno uro užitka in sprostitve!

Trajanje: 60 minut

ZA NEPOZABNO DOŽIVETJE POKLIČITE 051 705 889Najbolj vroča masaža
Pikicanai | Zelena Ulica 17, Izola | info@pikicanai.si | 051 705 889