Masaža

Protibolečinska masaža

Mnogokrat v življenju se zgodi, da so določeni dela telesa razboleni! Lahko je to vrat, križ, noge, enostavno katerikoli del vašega telesa.
Neravnovesja in poškodbe so naravni del življenja, seveda pa vse te stvari niso prijetne za doživljati! Zelo dobro to razumemo. Ravno s tem namenom, ponujamo protibolečinsko masažo, kjer se specifično skoncentriramo na tisti del vašega telesa, ki je v (hudi) bolečini. Z različnimi tehnikami in prijemi, sproščamo razbolene in utesnjene, poškodovane dele in vam tako omogočimo, da se po sami masaži počutite bolj prijetno in odidete od nas z manj bolečine.
Potrebno je seveda razumeti, da je možnost »ozdravljenja« bolečine v celoti, odvisna tudi od globine in korena vaše bolečine. Ki ni vedno le fizična ...

Zatorej ne moremo garantirati oziroma obljubljati, kako hitro se bolečina lahko sanira v celoti, a vsekakor lahko zatrdimo sledeče.
Ta masaža vam pomaga sprostiti in lajšati bolečine v vsakem primeru! Temu je namenjena. In tak nadvse zdravilen učinek tudi ima ...

ZA NEPOZABNO DOŽIVETJE POKLIČITE 051 705 889Najbolj vroča masaža
Pikicanai | Ljubljanska 1, Domžale | info@pikicanai.si | 051 705 889